• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Aluplast IDEAL 4000 aanwinst woning

Onze projecten hoeven niet altijd heel groot te zijn om er fier op te kunnen zijn. Dat geldt ook voor een woning te Vremde in de provincie Antwerpen. Hierplaatste wij het Aluplast iDeal 4000 profiel in antracietkleur met een bijzondere zandstructuur. De details zijn belangrijk! We hebben een verborgen afwatering gerealiseerd door middel van de montage van een onderrubber. Mooie details vormen ook de deuren met beglazing en onderverdeeld in vier gezandstraalde vakken. De heldere 20 mm hoge boord zorgt voor een fraaie contrastwerking.

IDEAL 4000 Aluplast

 

We werken veel met het gewaardeerde systeem Aluplast IDEAL 4000. En waarom? Dat zetten we graag voor u op een rijtje! Alusplast IDEAL 4000 heeft een isolatiewaarde van de standaardcombinatie Uf-waarde = 1,3 W/m²K en een maximale glasopname van 41 mm. Ook op het gebied van geluidsisolatie tot 45 dB (tot geluidwerendheidsklasse IV) scoort het profiel goed. 

Er zijn verschillende profielcontouren voor een individueel design mogelijk. Dit project is daarvan een uitstekend voorbeeld. En er is een mogelijkheid voor verborgen afwatering mogelijk, zoals dit project laat zien. Een aantrekkelijke bijkomstigheid is dat het gebruik van adequaat veiligheidsbeslag een uitstekende inbraakwerendheid garandeert. Natuurlijk werk Quinor Construct ook met andere systemen voor uw ramen en deuren en die zullen we in andere projecten belichten!