• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een moderne en praktische voordeur vol stijl: matte beglazing, Aluplast Ideal 5000 Profiel

Voor een woning in Duffel plaatste Quinor Construct zowel een voordeur met matte beglazing, ventilatieroosters én een elektrisch voorzetrolluik.

Bij Quinor Construct begrijpen we het belang van een mooie en functionele voordeur. Zo plaatsen we een nieuwe voordeur met matte beglazing en een heldere boord rondom, door gebruik te maken van een Aluplast ideal 5000 profiel. Het matte glas zorgt niet alleen voor privacy, maar voegt ook een eigentijdse uitstraling toe aan de woning. Het diffuse licht dat door het matte glas valt, zorgt voor een warm en uitnodigend gevoel bij het betreden van je huis. De heldere boord rondom het glas geeft de deur een extra vleugje elegantie en maakt het moderne ontwerp compleet.

Maar dat is niet alles. We gaan verder dan alleen een stijlvolle deur. We willen ervoor zorgen dat je huis goed geventileerd is. Daarom plaatsten we de Renson THM90 ventilatieroosters aan. Deze roosters zorgen voor een optimale luchtcirculatie, waardoor frisse lucht je huis binnenkomt terwijl ongewenste stoffen en geluiden buiten blijven. Met de Renson THM90 ventilatieroosters kun je genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

 

Als kers op de taart installeerden we een elektrisch voorzetrolluik. Dit rolluik biedt niet alleen extra veiligheid en privacy, maar heeft ook isolerende eigenschappen. Met slechts één druk op de knop kun je het rolluik eenvoudig openen of sluiten, waardoor je gemak en gemoedsrust ervaart. Bovendien helpt het rolluik bij het verminderen van energieverlies, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in huis.

Bij Quinor Construct begrijpen we dat jouw huis een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en smaak. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die perfect aansluiten bij jouw wensen. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het kiezen en installeren ramen en deuren.

Maak van je huis een pronkstuk dat zowel stijlvol als functioneel is. Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw huis de upgrade die het verdient!