• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Als u aluminium ramen en deuren wilt kopen voor uw bedrijf of woning bij een ervaren installateur, moet u bij Quinor Construct uit Berlaar zijn. Wij bieden een uitgebreide keuze aan uit aluminium ramen en deuren die u eenvoudig bij ons kunt bestellen. Dit komt omdat we merkonafhankelijk zijn. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen is er een grote variatie aluminium ramen en deuren via te kopen wat betreft kleurkeuze, energieprestaties en soorten glas.


Een ervaren installateur waar u diverse aluminium ramen en deuren kunt kopen

Als leverancier van ramen en deuren zorgen wij zowel voor het inmeten als voor de plaatsing. Daarnaast geven wij vrijblijvend advies als u bij deze installateur uw aluminium ramen en deuren wilt bestellen en kopen. Ons advies is belangrijk, omdat niet alleen het soort aluminium raam of deur maar ook de RAL-kleur bepalend zijn voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast zorgen we ervoor dat u advies krijgt met betrekking tot de isolatiewaarden. Simpelweg omdat het ene gebouw het andere niet is en ruimtes verschillen. Voor uw woonkamer zult u dan ook aluminium ramen en deuren bestellen met andere energieprestaties dan voor uw schuur bijvoorbeeld. Profiteer ook van onze totaalaanpak, door bij ons aluminium ramen en deuren te bestellen.

 

Waarom u aluminium ramen en deuren bij ons moet bestellen

Door aluminium ramen en deuren te bestellen bij deze installateur, profiteert u van onderhoudsarm materiaal. Aluminium gaat jarenlang mee, zonder aan kwaliteit in te boeten. Ze hoeven niet, zoals bij hout het geval is, na een aantal jaren te worden overgeschilderd. Hierdoor bespaart u kosten op de langere termijn. Het enige wat u hoeft te doen, is af en toe uw ramen reinigen met handwarm water. Dit is in principe voldoende om uw aluminium ramen en deuren te onderhouden na het kopen.

Vraag offerte aan

 

Benader ons om alle mogelijkheden te bespreken

Als installateur kunnen wij aluminium ramen en deuren leveren in vrijwel alle RAL-kleuren en desgewenst kunt u ze ook met een houtdesign bij ons kopen, voor een natuurlijke uitstraling. Ook voor glas bieden wij diverse opties. Wij bieden u de keuze uit dubbel glas, triple glas of gelaagd glas voor extra veiligheid én met isolatiewaarden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bestellen van aluminium ramen en deuren bij deze installateur, of wilt u pvc-ramen en deuren bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij geven vrijblijvend advies aan de hand van uw wensen. U bereikt ons via info@quinor-construct.be of telefonisch via 0497-156517.

Contact

Quinor Construct Bv
Schaarbroek 10
2590 Berlaar

E Info@Quinor-Construct.be
T 0497/156517
Btw: BE0736.751.820

Privacyverklaring

Social media