• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
Merkonafhankelijk
Volledige projectbegeleiding
Goede prijskwaliteitsverhouding

Als u op zoek bent naar een leverancier voor kwalitatieve deuren in Antwerpen, moet u bij Quinor Construct uit Berlaar zijn. Wij zijn een professional op het gebied van het inmeten en het plaatsen van ramen en deuren. Onze service is erop gericht om u volledig te ontzorgen. Door u te voorzien van uitgebreid advies op maat weet u zeker dat u de juiste keuze maakt door ons uw deuren te laten plaatsen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze projecten

Kwalitatieve ramen Berlaar

Wij plaatsen kwalitatieve deuren in uw woning of bedrijfspand

Bent u op zoek naar een leverancier in ramen en deuren? Wij staan voor u klaar. Voor zowel particulieren als bedrijven leveren wij kwalitatieve deuren. Doordat wij merkonafhankelijk zijn kunnen wij u de beste oplossing voor uw wensen en behoeften bieden. U heeft bij ons keuze uit alle mogelijke kleuren en kiest daarnaast ook zelf het design van de deuren. Wij bieden u pvc-deuren en -ramen aan. Deze zijn onderhoudsarm en kleurvast. Of kies voor onze aluminium deuren met verschillende isolatiewaarden.

 

 

 

Laat ons voor u een offerte op maat opstellen

Wilt u graag kwalitatieve deuren laten plaatsen en meteen ook gaan voor de totaalaanpak van uw ramen? Wij zijn u graag van dienst. U wordt bij ons volledig ontzorgd, doordat wij u begeleiden gedurende het gehele proces. Onze ervaren installateurs voorzien u van deskundig advies, meten de deuren in en zorgen voor een vlekkeloze plaatsing. Laat vrijblijvend een offerte op maat voor u opstellen door contact met ons op te nemen!

Contact