• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
Merkonafhankelijk
Volledige projectbegeleiding
Goede prijskwaliteitsverhouding

Quinor Construct uit Berlaar, in de regio van Antwerpen, biedt u een totaalaanpak als het gaat om het laten plaatsen van ramen en deuren. Van begin tot eind begeleiden wij u in het proces. Onze ervaren installateurs voorzien u van deskundig advies op maat, waarna wij de ramen bij u inmeten en zorgen voor een vlekkeloze plaatsing.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze projecten

Kwalitatieve ramen Berlaar

Wij bieden een totaalaanpak voor het plaatsen van uw ramen en deuren

Wij zijn een flexibele leverancier in ramen en deuren. Onze werkzaamheden voeren wij uit voor zowel particulieren als bedrijven. Als u door ons uw ramen laat plaatsen, kiest u voor een totaalaanpak. U wordt volledig ontzorgd in het gehele proces. Wij meten de kwalitatieve ramen in op uw locatie en zorgen voor een vlekkeloze plaatsing. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan diverse ramen en deuren. Denk bijvoorbeeld aan pvc-ramen met dubbele beglazing. Ook het plaatsen van schuifdeuren is mogelijk bij ons.

 

 

 

 

Kies voor een uitstekende prijskwaliteitsverhouding met onze ramen

Als u op een totaalaanpak wilt rekenen als het gaat om het plaatsen van ramen, kiest u voor de expertise van Quinor Construct. Wij denken met u mee en baseren ons advies op basis van uw wensen en behoeften. Bekijk ook eens onze eerdere projecten voor een idee van onze werkzaamheden. Heeft u interesse in onze service? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan door ons te contacteren.

Contact