• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
Merkonafhankelijk
Volledige projectbegeleiding
Goede prijskwaliteitsverhouding

Als u een raam in pvc met dubbele beglazing wilt laten plaatsen, moet u bij Quinor Construct uit Berlaar zijn. Wij bieden een uitgebreide keuze uit hoge kwaliteit pvc-ramen, doordat wij merkonafhankelijk werken. U wordt volledig ontzorgd, aangezien wij niet alleen het inmeten maar ook het plaatsen van uw ramen verzorgen. Dit doen wij zowel bij bedrijven als bij particulieren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze projecten

Kwalitatieve ramen Berlaar

Wij plaatsen een raam in pvc met dubbele beglazing in uw woning of pand

Onze kwalitatieve ramen van pvc met dubbele beglazing zijn onderhoudsarm. Dit betekent dat ze niet hoeven te worden geschilderd. Het dubbele glas zorgt voor een goede isolatie en draagt bij aan het comfort in uw woning of bedrijfspand. Afhankelijk van waar u de ramen wilt laten plaatsen, heeft u ook keuze uit andere glassoorten, zoals triple-glas. Voor het bestellen van pvc-ramen zijn wij een geschikte partner. We voorzien u van uitgebreid advies op basis van uw wensen en voorkeuren.

 

 

 

Benader ons voor meer informatie en deskundig advies

Wilt u een raam in pvc met dubbele beglazing laten plaatsen? Quinor Construct is uw betrouwbare leverancier in ramen en deuren. Wij hebben jarenlange ervaring in het inmeten en plaatsen van zowel ramen als deuren en leveren een totaalaanpak. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor deskundig advies!

Contact