• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Door de pvc-ramen en pvc-deuren van Quinor Construct te bestellen, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij zijn een merkonafhankelijk pvc-deureninstallateur uit Berlaar en zijn actief in de regio rond Antwerpen. We meten de ramen en deuren in op locatie en zorgen daarnaast ook voor een vlekkeloze plaatsing van uw pvc-ramen en deuren. Wij voeren onze werkzaamheden als pvc-deureninstallateur uit voor zowel particulieren als voor bedrijven.

 

Pvc-ramen en pvc-deuren bestellen die onderhoudsarm en kleurvast zijn

 

De pvc-ramen en pvc-deuren die u bij ons kunt bestellen, hebben als voordeel dat ze onderhoudsarm zijn en niet hoeven worden geschilderd. Daarnaast zijn onze pvc-ramen en -deuren kleurvast, ook na jaren onder invloed van zon en regen. Als pvc-deureninstallateur bieden wij u allerlei kleuren aan. Ook heeft u keuze uit verschillende designs, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een houtlook die nauwelijks van echt hout te onderscheiden is? Dat is bij ons mogelijk.

 

Verschillende glassoorten mogelijk in uw pvc-ramen

Natuurlijk bieden wij u als leverancier van ramen en deuren ook vele keuzemogelijkheden aan voor glas, waarmee we u helpen uw woning of bedrijfsgebouw duurzamer te maken. Onze pvc-ramen en -deuren hebben hoge isolatiewaarden. U heeft bij deze pvc-deureninstallateur keuze uit dubbele beglazing tot diverse typen triple-glas met verschillende isolatiewaarden, afhankelijk van uw wensen. Het spreekt voor zich dat een ruimte waarin u zich dagelijks bevindt, goed geïsoleerd moet zijn. Voor een ruimte die bijvoorbeeld enkel voor opslag dient, liggen de voorkeuren wellicht anders. Wij houden bij het geven van advies voor het bestellen van pvc-ramen en pvc-deuren dan ook altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Vraag offerte aan

 

Contacteer ons voor vrijblijvend en merkneutraal advies

Wij adviseren u, als ervaren pvc-deureninstallateur, graag bij het maken van de juiste keuze bij het bestellen van pvc-ramen of pvc-deuren voor uw woning of bedrijfspand. Ons advies is vrijblijvend en daarnaast ook nog eens merkneutraal. Dat komt omdat wij merkneutraal werken. Ook kunt u bij ons als pvc-deureninstallateur terecht voor pvc-hefschuiframen. Naast pvc bieden wij ook de mogelijkheid om aluminium ramen te kopen. Voor meer informatie over onze totaalaanpak neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@quinor-construct.be of telefonisch via 0497-156517. Neem ook eens een kijkje naar onze eerdere projecten om een idee te krijgen van onze werkzaamheden.

Contact

Quinor Construct Bv
Schaarbroek 10
2590 Berlaar

E Info@Quinor-Construct.be
T 0497/156517
Btw: BE0736.751.820

Privacyverklaring

Social media